V&G/M/579 | Vast & Goed makelaars

Aanbod

V&G/M/579

te koop
Oude Baan 65
2230 Herselt
België
4
1

bouwjaar (jaar): 
2012
Beschikbaarheid: 
af te spreken met eigenaar

Stijlvolle villa op toplocatie met unieke toegangsweg in een prachtige tuin met bijgebouw, 4 slaapkamers, geïntegreerd bureau, masterbedroom met grote dressing en dubbele inpandige garage.

Deze villa dateert van 2012 en geniet een zeer hoog afwerkingsniveau. Ze is bereikbaar via een oprijlaan en is hierdoor enorm kindvriendelijk gelegen.

Zeer ruime inkomhal, uitgewerkt tot in het dak van de woning. In deze hal bevindt zich tevens een grote vestiaire met ingemaakte kasten en een gastentoilet. Via een stalen deur komt men in de woonkamer. Deze is opgedeeld in gezellige zithoek met gashaard en biedt tevens zicht op het terras en de tuin.
Aan de andere zijde van deze gashaard die de ruimte in 2 verdeelt, is er een ruim bureau. De aansluitende keuken is voorzien van alle luxe: toestellen van het merk Miele en een werkblad uit natuursteen. De combinatie van licht houtwerk met natuurstenen werkblad en zwarte toestellen, geven de keuken een eigentijds strak-landelijke uitstraling.
De aangrenzende wasplaats is uitgerust met ingemaakte kasten en voorzien van inloopdouche en een extra privé toilet.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 kinderkamers die beide voorzien zijn van ingemaakte kasten. De zeer ruime masterbedroom is uitgewerkt tot in de nok en beschikt eveneens over een doorloopdressing. De badkamer is voorzien van een grote inloopdouche, een ligbad en dubbele lavabo met werkblad uit natuursteen. In de nachthal/vide is er ook een open, ingerichte bureauruimte.

Op de 2e verdieping bevindt zich een 4e slaapkamer met dressing en afzonderlijke speelkamer.
De tuin is aangelegd en voorzien van een prachtige centrale tuinkamer/lounge. Achter deze tuinkamer is er een weide met vele mogelijkheden voor dieren e.d.

Bijzonderheden:
- Enorm rustige locatie
- Zeer energiezuinig
- Geothermische boring voor verwarming en koeling via de vloerverwarming
- Alarmsysteem
- Leefruimte en verdieping voorzien van meerlaagse parket
- Tuinpaden in “Hollandse kleiklinkers”