Onze klanten aan het woord | Vast & Goed makelaars

Onze klanten aan het woord

Nancy Luts

Ik verkocht twee woningen via Vast & Goed. Steeds een heel vlot contact, zeer behulpzaam en vooral heel eerlijke mensen!

Samuel Van Bijlen

Ik heb raad gevraagd aan Peter van Vast & Goed, hij heeft me alles met hand en tand uitgelegd. Ze weten heel goed wat ze doen en kennen de regio door en door. Dat maakt van hen een sterke speler in de markt. Ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.

Kylie Voet

Net ons contract ondertekend voor ons eerste huisje! :) Super goeie ervaring met Vast & Goed!! Bedankt voor de vriendelijke en snelle service!!

Brigitte Schurmans

Een woning kopen of huren is een belangrijke aangelegenheid. Daar vertrouw je alleen de beste makelaars in. Bij Vast en Goed vind je gedreven werknemers die op een vriendelijke en efficiënte manier raad geven en ervoor zorgen dat de eigendommen goed en snel verhuurd en/of verkocht worden. We hebben in het verleden al enkele keren kunnen rekenen op hun vakkundige medewerking om niet enkel appartementen en een handelspand te verhuren, maar ook om een appartement aan te kopen en zullen ook in de toekomst beroep op hun blijven doen.

Herman Belmans

Vastengoed is vooral goed. Mijn verhuring regelen zij telkens tot in de puntjes. Geen kleine lettertjes, gecombineerd met een vlotte samenwerking zijn de redenen waarom ik telkens terug klant ben.

Leona Dams

Bij het verhuren van mijn moeders huis heb ik veel uitleg en hulp gekregen van het team Vast & Goed Makelaars. Zelfs nu kan ik nog steeds voor nieuwe vragen en / of hulp bij hen terecht. Zeker een aanrader!

Anja Beirinckx

Net huisje verkocht met de makelaars van Vast & Goed. Wat een goede samenwerking! Super vriendelijke medewerkers, correcte en stipte opvolging en een zéér goede service. Een absolute aanrader!! TOPTEAM *****

Jordi Van Dingenen

Ik verhuur ondertussen een jaar mijn appartement via Vast & Goed makelaars. Ben zeer tevreden over de huurders en de vlotte samenwerking van Vast & Goed. Omdat dit allemaal nieuw voor mij was had ik uiteraard vele vragen in verband met het verhuren, deze vragen heeft Naomi Peeters perfect beantwoord! Ook ging het contact leggen met haar vlot, geen lange wachttijden op antwoorden en dergelijke. Aanrader dus!

An Van Heuckelom

Ik werk al een aantal jaren met Vast en Goed en ik kan alleen maar vaststellen dat dit team heel goed werk verricht. Het is niet zo dat er nooit geen problemen waren met mijn huurders, maar die werden perfect zoals het hoort opgelost. Evelien doet meer dan alleen haar job. Ik raad deze samenwerking aan iedereen aan. Top team!

Brigitte Lievens

Ik verhuur al vele jaren met Vast &Goed en alles verloopt feilloos. Als er al problemen zijn .... dan zijn dat huurders die gefrustreerd zijn omdat het niet loopt zoals zij wensen.... In het verleden met andere makelaars gewerkt maar Vast&Goed steekt er met kop en schouders bovenuit als het aankomt op organisatie en professionaliteit. Voor mij is er maar één makelaar.... Bedankt voor de uitmuntende samenwerking.

Guy Borgmans

Ik verhuur mijn eigendom via "Vast&Goed" .... alles verloopt correct en stipt! Zeer goede service en professionele aanpak!