Residentie Baentveld: energiezuinige nieuwbouwappartementen met een uitstekende ligging | Vast & Goed makelaars

Vastgoedblog

Residentie Baentveld: energiezuinige nieuwbouwappartementen met een uitstekende ligging

04Jul 2019

Het nieuwbouwproject Baentveld bestaat uit 15 volledig afgewerkte appartementen, gelegen in Geel-Elsum. De ligging is uitstekend, de appartementen zijn ruim en ze worden afgewerkt met hoogstaande materialen. Ze zijn allemaal voorzien van een mooi terras en de oriëntatie is ideaal.

Het project bestaat uit 15 appartementen met verschillende oppervlakten. Het aantal slaapkamers varieert van 1 tot 3, wat het project interessant maakt voor alleenstaanden, gezinnen, senioren en investeerders.

Energiezuinige BEN-woning

De appartementen in residentie Baentveld zijn zeer energiezuinig met een e-peil van maximum 30. De verwarming met een warmtepomp, de zonnepanelen en vloerverwarming zorgen voor het nodige comfort en houden de energiefactuur zeer laag.

Ideale lichtinval en comfort

Het terras aan de achterzijde van de appartementen is gericht naar het zuiden. Er is een zeer goede lichtinval zodat er voldoende daglicht in de appartementen binnenkomt. Er is een ruime parking voorzien op het eigen terrein. Per appartement is een garage voorzien die mee aangekocht dient te worden. Bovendien zijn er twee liften aanwezig in het gebouw.

Sleutel-op-de-deur met eigen inbreng

De appartementen worden sleutel-op-de-deur opgeleverd. Je kan zelf de materialen voor de afwerking, de keuken en de badkamer kiezen. Op die manier heb je een nieuwbouwappartement aan een interessante prijs, dat perfect aansluit bij jouw wensen.

De oplevering is voorzien eind 2020. Heb je interesse in dit project? Bekijk dan hier alle beschikbare appartementen en neem contact op via info@vastengoed.be of 014 72 73 74.